image

Од 1898. године

О школи


Наша школа чува и негује традицију српске пољопривреде, али се развија као образовни центар за нове технологије у подручију аграра, Имамо традицију дужу од 119 година која нас обавезује на одговорност и изазов у раду и руковођењу школом.

  • За будуће ученике
  • Настава
  • Школске активности
  • Школска економија
Image

Историјат

У току свог постојања и рада Пољопривредна школа у Ваљеву дала је велики допринос унапређењу пољопривреде ваљевског краја и пољопривреде и друштва у целини. Ученици ове школе су се по завршетку школовања активно укључивали у привредни и друштвено-политички живот земље.

121

Година традиције

110

запослених

485

ученика

7

Образовних профила

Image

Пољопривредна школа

Ученички дом

Осим одличних смештајних капацитета, наш дом пружа континуирану бригу о ученицима, у виду педагошке подршке, квалитетне исхране, стручног особља, помоћ при учењу, додатне забавне и едукативне садржаје, као и низ слободних активности које подстичу на развој индивидуалних способности, претварајући сваки слободни тренутак у креативни.

Дом обезбеђује свим примљеним ученицима сталну педагошку помоћ, смештај и исхрану.

Детаљне информације

и обавештења о условима конкурса

014/ 240-881

Школска економија

Школска економија се простире на 60 ха обрадивог земљишта са ратарско-повртарском,воћарско-виноградарском, сточарском и цвећарском производњом уз примену савремене механизације.

Висок квалитет практичне наставе

  • Школска економија
  • Ветеринарска амбуланта
  • Ботаничка башта
  • Радионице за прераду хране
Image

Упознајте нашу школу

Пољопривредна школа са домом ученика ''Ваљево'' је модерна образовна установа спремна да одговори свим захтевима модерног доба и образује стручњаке чије ће знање бити најбоља и једина препорука.

Погледај видео

Упишите нашу школу

За упис у Пољопривредну школу са домом ученика “Ваљево” могу конкурисати сви свршени ученици VIII разреда који су положили завршни испит.

014/ 221-557

Детаљније