Ученик у другом и трећем разреду бира 1 изборни предмет ( по 1 час недељно, један предмет једном у току школовања)
Наставни предмет |
Недељни број часова по разредима |
||
I |
II |
III |
|
Српски језик и књижевност |
3 |
2 |
2 |
Страни језик |
2 |
2 |
1 |
Физичко васпитање |
2 |
2 |
2 |
Математика |
2 |
2 |
1 |
Историја |
2 |
||
Рачунарство и информатика |
2 |
||
Географија |
1 |
||
Екологија и заштита животне сред. |
1 |
||
Социологија са правима грађана |
1 |
||
Физика |
2 |
||
Хемија |
2 |
||
Исхрана људи |
1 |
||
Операције и мерења у месарству |
4 |
||
Технологија меса |
3 |
4 | 4 |
Обрада и прерада меса | 6 |
12 |
12 |
Здравствена безбедност хране |
4 |
||
Објекти и опрема у месарству |
2 |
||
Тржиште и промет месарских производа |
3 |
||
Предузетништво |
2 |
||
Православна веронаука / Грађанско васпитање | 1 | 1 |
1 |
ИЗБОРНИ ПРОГРАМИ | I | II | III |
Страни језик |
* |
* |
|
Изабрани спорт |
* |
* |
|
Историја ( одабране теме ) |
* |
||
Етика |
* |
||
Логика |
* |
||
Математика |
* |
||
Географија хране |
* |
* |
|
Аграрна географија |
* |
* |
|
Географија сточарства |
* |
* |
|
Ликовна култура |
* |
* |
|
Музичка култура |
* |
* |
|
Биологија |
* |
* |
|
Аграрни туризам |
* |
* |
|
Основе угоститељства |
* |
* |
|
Припрема јела са жара |
* |
* |
|
Задругарство |
* |
* |