Ученик у другом и трећем разреду бира 1 изборни предмет ( по 1 час недељно, један предмет једном у току школвања)
ПРЕДМЕТИ |
Недељни број часова по разредима |
||
I |
II |
III |
|
Српски језик и књижевност |
3 |
2 |
2 |
Страни језик |
2 |
2 |
1 |
Физичко васпитање |
2 |
2 |
2 |
Математика |
2 |
2 |
1 |
Историја |
2 |
||
Рачунарство и информатика |
2 |
||
Географија |
1 |
||
Екологија и заштита животне средине |
1 |
||
Социологија са правима грађана |
1 |
||
Физика |
2 |
||
Хемија |
2 |
||
Исхрана људи |
1 |
||
Операција и мерења у пекарству |
4 |
||
Технологија пекарства |
3 |
4 | 4 |
Производња пекарских производа | 6 |
12 |
12 |
Здравствена безбедност хране |
4 |
||
Објекти и опрема у пекарству |
2 |
||
Тржиште и промет пекарских производа |
3 |
||
Предузетништво |
2 |
||
Верска настава/ Грађанско васпитање | 1 | 1 |
1 |
ИЗБОРНИ ПРОГРАМИ |
I |
II |
III |
Страни језик |
* |
* |
|
Изабрани спорт |
* |
* |
|
Историја ( одабране теме ) | * | ||
Етика |
* |
||
Логика |
* |
||
Изабрана поглавља математике |
* |
||
Географија хране | * |
* |
|
Аграрна географија | * |
* |
|
Ликовна култура | * |
* |
|
Музичка култура | * |
* |
|
Биологија | * | ||
Аграрни туризам | * |
* |
|
Основе угоститељства | * |
* |
|
Припрема топлих посластица | * |
* |
|
Уметнички обликовано тесто | * |
* |
|
Производња традиционалних врста хлеба | * |
* |
|
Задругарство | * |
* |